Steun ons

Steun het liefdevolle project van Zorgeloos Dierenleven waar (oude) dieren een tweede kans krijgen.

STEUN DE DIEREN IN NOOD

In Nederland zijn er jammer genoeg nog veel dieren in nood, dieren die u kunt helpen door ze maandelijks, jaarlijks bij alles te helpen en te verzorgen. Dieren in nood die een langdurig verblijf krijgen bij Stichting Zorgeloos Dierenleven. Help mee alstublieft en kijk naar een manier die bij u past.

Al voor 1,50 euro kunt u donateur worden van Stichting Zorgeloos Dierenleven, U helpt hiermee 100% de dieren. Geen enkele vrijwilliger krijgt betaald en er is geen directeur. Uw donatie gaat 100% naar alle dier gerelateerde benodigdheden. Dit kan zijn voeding en medicijnen maar ook mandjes, kattengrid en blik, vers voer, dierenartskosten e.a. kosten.

Veel mensen maken zich zorgen wat er met hun geliefde huisdier gebeurt als men komt te overlijden. Stichting Zorgeloos Dierenleven biedt hier dan ook uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bijvoorbeeld 100 euro per maand en een schenking vastgelegd in uw testament (notaris), neemt de Stichting uw huisdier permanent op in de huiselijke sfeer die de stichting biedt als u komt te overlijden. Uw huisdier blijft tot in de laatste dagen goed verzorgd en we kunnen al uw zorgen wegnemen hierover.  Stichting Zorgeloos Dierenleven laat geen enkel dier inslapen, uw huisdier mag oud worden en wordt 24/7 verzorgd.

Als u donateur bent kunt u zich direct aanmelden bij de mailinglist voor de E-letter. Voor slechts 5 euro per maand helpt u dan tientallen dieren en doet ze een groot plezier. U ontvangt dan een e-mail met hierin leuke weetjes over dieren die wonen bij de stichting maar ook andere leuke weetjes en veel meer.

Giften via een testament is een belangrijke bron van inkomsten voor de stichting en voor de dieren die de stichting dagelijks verzorgt. Voor de dieren is het geweldig als u Stichting Zorgeloos Dierenleven opneemt in uw testament. Uw donatie is 100% voor dieren in nood die door omstandigheden en soms via omwegen terecht komen bij de stichting. U kunt hiervoor meer informatie aanvragen via e-mail. info@zorgeloosdierenleven.nl

Periodiek schenken is ook mogelijk en u bent een enorme steun voor de dieren. U maakt dan met ons een afspraak om 5 jaar te schenken, wat voor u aftrekbaar van de belasting is. Hiermee is Stichting Zorgeloos Dierenleven met haar dieren verzekerd van blijvende steun voor alle dieren die er permanent wonen en die er nog komen wonen.

Een hele grote gift geven om de tientallen dieren in Nederland te ondersteunen voor een langere periode is ook mogelijk. Vanaf bijvoorbeeld 10.000 euro kunt u een document op naam maken en dit ook onderdeel maken in uw testament. U kunt hier ook details aan toevoegen naargelang u wilt.

Zoals u wellicht weet neemt Stichting Zorgeloos Dierenleven niet alleen uw huisdier op na uw overlijden maar ook dieren die een handicap hebben en extra verzorging nodig hebben. Dit alles kost geld. Met alle bovenstaande mogelijkheden om te steunen helpt u deze dieren 100%. Zo zijn er dieren die een ziekte hebben zoals diabetes of spondylose maar ook dieren die doofheid of blindheid ervaren. Al deze dieren helpt u bij alles wat zij nodig hebben als u de stichting steunt.

Wij hopen u dan spoedig te mogen verwelkomen als donateur.

Diervriendelijke groet,

Stichting Zorgeloos Dierenleven

NL08INGB0005876621 ovv. 'Donateur geworden met een X bedrag per maand.'

Driewegenweg 13, 4521GV Biervliet

Bereikbaar telefonisch op +31 (0)6 46 40 4548.
Telefonisch de hele week bereikbaar tussen 13.00-14.00  uur en 18.00-19.00 uur.

 

 

 

DONEER GUL VOOR DIEREN
NL08INGB0005876621