Acties

Deze pagina wordt aan gewerkt en we zullen hier leuke acties gaan melden. 

 

Een moment geduld en tot binnenkort.

IMG_9907.JPG  

 

 

 

 

 

 

   Tommy het verlamde meisjeskatje

Tommy heeft een triest verhaal. In Griekenland wisten ze geen weg met haar, want ze was onhandelbaar en vertrouwde niemand en dat was weleens moeilijk voor de vrijwilligers daar. Na een tijd vonden ze eindelijk een huisje en dat is bij stichting Zorgeloos Dierenleven.

In het begin was het zeker een uitdaging, een verlamd katje met zo weinig vertrouwen in de wereld, maar Maria moest wel aan de slag met haar, want haar wondjes moesten verzorgd worden. Door het zachtjesaan verzorgen en samen met haar bezig te zijn leerde Tommy weer vertrouwen. Ze werd steeds rustiger, maar daar gingen wel weken overheen,  maar het gaat uiteindelijk om het resultaat.

Tommy’s wondjes waren doorlig-wonden en omdat ze verlamd is, steunt ze juist op die plaatsen en dat maakt genezing erg moeilijk. Soms was er wel verbetering en dan ging het weer achteruit en zo schommelen we tussen blijdschap en zorgen maken.

Op dit moment heeft zij één operatie al achter de rug waarbij een abces is weggehaald en aanvankelijk dachten we ook weer dat het zou genezen maar dit deed het niet.

Voor Tommy zoeken we nu hulp omdat een nieuwe operatie bijna niet uit te sluiten is en we willen graag hiervoor een potje maken. Dit omdat we uit ervaring weten dat dit geen goedkope operatie zal zijn. Zij zal ook een aantal dagen bij de dierenarts moeten verblijven in die periode.

We hebben vertrouwen in de toekomst, dat Tommy in een later stadium wel zal genezen met alle zorg die we haar maar kunnen bieden. Maar tot die tijd moeten we gewoon per dag even kijken hoe het gaat met haar en hoe ze vordert.

AUB help Tommy die toch al de pech heeft van een naar verleden, laten we haar tenminste een mooie zonnige pijnloze toekomst proberen te geven.

NL08INGB0005876621 ovv Tommy’s opname.

Dank u hartelijk

 

 

*****   *****   *****   *****   *****   *****   *****   *****   *****

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EEN BOUWSTEENTJE SCHENKEN

We bouwen alsmaar verder en moeten ook bepaalde delen van bijvoorbeeld hokken vervangen. Hier zijn nu precies de bouwsteentjes voor.

Eén bouwsteentje is tien euro waard en als u deze tien euro doneert gaat dit in een apart potje op de bank.

Staat er eenmaal een flink bedrag dan kunnen we bepaalde delen maken of bouwen voor de dieren. Als een project afgerond is zal een nieuw potje gemaakt worden met bouwsteentjes.

Een lopende actie is voor onze kattenren. Als u één bouwsteentje doneert kopen we er golfplaten voor, die maken dat we een deel van het dak waterdicht kunnen houden.

U kunt de volledige vorderingen zien via Facebook.

Heeft u geen facebook dan kunnen we u foto’s sturen via Whatsapp of via andere social media. Als u dit wilt laat het ons dan zeker even weten.

 

waakvlam2.jpgEEN WAAKVLAMMETJE SCHENKEN

 In het verleden hebben we door de bouwsteentjes 2 kachels kunnen kopen maar kachels    branden op houtpellets. We hebben namelijk geen andere verwarming.

Het is dan belangrijk dat geen enkel dier in de kou zit, maar lekker in een warme mand kan liggen.

Een waakvlammetje kopen is vijf euro. Dit zijn bijna de kosten van één volle zak houtpellets. We hebben 2 grote ruimtes die verwarmd moeten worden met elk een kachel en hebben dan ook 2 zakken per dag nodig. 

Uiteraard mag u meer waakvlammetjes doneren als u dit kunt missen voor de dieren.

De kachel staat nu op '0' waakvlammetjes en we hebben 62 waakvlammetjes nodig per maand.

 

STAND:  '0' maand Januari

STAND: ' 0 '  maand Februari

Hier komt nieuwe informatie te staan.

 

 

Er zijn diverse manieren hoe u  in actie kunt komen, bijvoorbeeld u kiest voor doneren en/of een ruime gift doen (met belastingvoordeel schenken/doneren/ sponsoren) dan is uw donatie altijd 100% voor de dieren of voor dat bepaalde project van uw keuze. Ook zijn er ondersteunende acties waaraan u kunt deelnemen bijvoorbeeld door zelf iets te koop te zetten op de Facebook veiling Dierenkadootjes speciaal opgezet voor de dieren in Biervliet. Natuurlijk kunt u zelf ook een actie op zetten voor de dieren. U kunt hiermee dan zelf actief in uw eigen tijd en eigen tempo en op uw manier de dieren helpen.

Hier komt nieuwe informatie te staan.

Tenslotte

Wij danken alle sponsoren van voorheen en alle sponsoren die ons in de toekomst gaan helpen. In 2021 kunnen we samen ook weer vele dieren helpen aan een pijnloos, zorgeloos, stressloos leven op de Zeeuwse dierenzorg boerderij in Biervliet. Omdat de stichting geen inkomsten heeft van herplaatsingen van dieren omdat het een rusthuis, een zorgboerderij is voor permanente dieren opname, dieren die hier een laatste kans krijgen, en wij geen subsidie krijgen van de overheid, is de stichting altijd afhankelijk van uw compassie en goedheid, uw giften en donaties. 

Door uw giften en donaties kunnen we tientallen dieren permanent opnemen en zijn er zeker 100den dieren geholpen door u, zoals de zwerfdieren. Het geeft ontzettend veel voldoening te weten dat deze dieren een laatste kans kregen, niet ingeslapen worden maar nog jaren met veel liefde omringd zijn en in gezondheid, geluk   hebben geleefd en velen er nog steeds zijn om te genieten van het leven. Dit is allemaal door uw trouwe steun en mededogen voor deze (gehandicapte en/of zieke) dieren.

Wij danken u en heten u welkom in het jaar 2021 om de dieren te ondersteunen, maandelijks of door een eenmalige gift of donatie. Alle donaties zijn 100% donaties voor alles wat de dieren maar nodig hebben en ze te ondersteunen. Denk daarbij aan dierenartskosten, medicijnen, voedsel en dekens en warmte.

Dank u wel voor uw aandacht en het lezen van deze pagina. Voel u welkom om ook vrienden te worden op de Facebook pagina van de stichting waar dagelijks updates gedaan worden over de dieren en hoe het met ze gaat. De directe link hiervan is https://www.facebook.com/zorgeloosdierenleven

Tot ziens bij de Zeeuwse Zorgboerderij van Maria Moria