Acties

Doneren

Voor de dagelijkse opvang en verzorging van de dieren is geld nodig. U kunt ons daarbij helpen. Iedere euro telt.  Als vaste donateur kunt u al bijdragen vanaf 2 euro p.m. Omdat het vaak gaat om oude en soms zieke dieren (verlamd, epileptisch e.d.) zijn het steeds weer de maandelijkse hoge dierenartskosten en medicijnen, die onvermijdelijk terugkomen en waarop niet bezuinigd kan worden. Wij zijn op zoek naar vaste donateurs met hart voor onze dieren. We doen het samen. Dieren geven met hun hart. U toch ook!
Wanneer u zich aanmeldt als vaste donateur krijgt u als welkomstgeschenk een klein kadootje toegestuurd.

Doneer in natura 

Denk aan: hondevoer – kattevoer – kattegrid – speeltjes – snacks –dekens –mandjes – kleding voor dieren

Je kunt adopteren op afstand! Je kiest een dier dat bij ons verblijft en doneert een vast bedrag per maand (12,50 richtprijs voor een hond) en je wordt op de hoogte gehouden hoe het met je lievelingsdiertje gaat.

Bezoeken

  • Het is mogelijk ons (op afspraak) te bezoeken
  • Voor kinderen zijn er teken- en schilderlessen (dieren tekenen) door Maria
  • Hulp met spreekbeurten voor school opdrachten over dieren door Maria
  • Met vrijwilligers organiseren we dieren knuffeldagen

Internet


  • Op de FB pagina Maria’s Dierenkadootjes verkoop/veiling zijn aardige dingen te koop voor mens en dier voor kleine prijsjes. Bezoek deze leuke FBpagina en verwen uzelf met kadootjes.
  • Ook kun je spaarpunten/zegels (die al jaren bij u in de la liggen omdat u er te weinig van heeft en waar u niets meer mee doet) zoals van DE – Pickwick e.a. opsturen naar BIERVLIET.
  • Koop je vaak via internet? Wist je dat veel internetwinkels een klein percentage afdragen aan goede doelen? Download de Help-Freely app op je pc of mobiel en plaats je bestelling via de app. Zelfs zijn er vakantiewinkels die meedoen. Zo steun je jouw goede doel: Kies Zorgeloos Dierenleven. Bij helpfreely.org zijn honderden internet winkels aangesloten zoals heel bekende Wehkamp, Bol.com e.a.  Zelf merk je er niets van. Lees hoe het werkt

Steun ons

  • Het hele jaar door is er inzameling van oude kleding/schoenen/textiel op diverse adressen bij vrijwilligers thuis in Breskens, Biervliet en Terneuzen in samenwerking met Stichting Dierenlot.

Dierenlot.png