Acties

Wilt u een donatie doen dan kan dit op Stichting Zorgeloos Dierenleven NL08INGB0005876621 ovv Donatie stichtingbus. Wilt u een stichting bus sponsoren belt u dan met 0031-6-46404548.

Kunt u op een andere manier de dieren helpen aub door een actie op te zetten stuurt u een bericht via messenger of whatsapp, of stuurt u een e-mail naar info@zorgeloosdierenleven.nl

 

Doneren

Voor de dagelijkse opvang en verzorging van de dieren is geld nodig. Uw hulp is dringend nodig!  

Wordt donateur en druk op de groene doneerknop. Iedere euro telt.  Als vaste donateur kunt u al bijdragen vanaf 2 euro p.m. er is geen maximum. Wordt een van onze Heroes. 

Omdat het vaak gaat om oude en soms zieke dieren (verlamd, epileptisch e.d.) zijn het steeds weer de maandelijkse hoge dierenartskosten en medicijnen, die onvermijdelijk terugkomen en waarop niet bezuinigd kan worden. Wij zijn op zoek naar vaste donateurs met hart voor onze dieren. We doen het samen. Dieren geven met hun hart. U toch ook!
Wanneer u zich aanmeldt als vaste donateur krijgt u als welkomstgeschenk een klein kadootje toegestuurd. Stuur ons uw emailadres zodat wij meer informatie aan u kunnen sturen.

Doneer in natura 

Denk aan: hondevoer – kattevoer – kattegrid – speeltjes – snacks –dekens –mandjes – kleding voor dieren

Je kunt adopteren op afstand! Je kiest een dier dat bij ons verblijft en doneert een vast bedrag per maand (12,50 richtprijs voor een hond) en je wordt op de hoogte gehouden hoe het met je lievelingsdiertje gaat.

Internet


  • Op de Facebook pagina Maria’s Dierenkadootjes verkoop/veiling zijn aardige dingen te koop voor mens en dier voor kleine prijsjes. Bezoek deze leuke FBpagina en verwen uzelf met kadootjes.
    Op Facebook pagina "Chez Maria" vindt u telkens leuke huishoudelijke zaken zoals lampen, vazen, sjaals, sieraden enz. met kleine prijsjes en af te halen in Biervliet of per post toe te laten sturen.
  • Ook kun je spaarpunten/zegels (die al jaren bij u in de la liggen omdat u er te weinig van heeft en waar u niets meer mee doet) zoals van DE – Pickwick e.a. opsturen naar BIERVLIET.

Alle opbrengst komt ten goede aan de dieren bij Zorgeloos Dierenleven!

  • Koop je vaak via internet? Wist je dat veel internetwinkels een klein percentage afdragen aan goede doelen? Download de Help-Freely app op je pc of mobiel en plaats je bestelling via de app. Zelfs zijn er vakantiewinkels die meedoen. Zo steun je jouw goede doel: Kies Zorgeloos Dierenleven. Bij helpfreely.org zijn honderden internet winkels aangesloten zoals heel bekende Wehkamp, Bol.com e.a.  Zelf merk je er niets van. Lees hoe het werkt

Hello! Ik ben Jorge, van Helpfreely.org.
We hebben zojuist de Helpfreely-app voor Android uitgebracht, die je aantal Heroes zeker zal vergroten, nu bijna iedereen met de mobiel koopt.
Ik laat de link van de app staan in Play Store: https://goo.gl/TF9S6n
Fijne dag!!! 

 

Steun ons

  • Het hele jaar door is er inzameling van oude kleding/schoenen/textiel op diverse adressen bij vrijwilligers thuis in Breskens, Biervliet en Terneuzen in samenwerking met Stichting Dierenlot.

Dierenlot.png

 

 

 

 

Bezoeken

  • Het is mogelijk ons (op afspraak) te bezoeken
  • Voor kinderen zijn er teken- en schilderlessen (dieren tekenen) door Maria
  • Hulp met spreekbeurten voor school opdrachten over dieren door Maria
  • Met vrijwilligers organiseren we dieren knuffeldagen. Het CATelier is vanaf 2019 elke 3e zaterdag van de maand open voor publiek.