Acties

 

Bezoek de website van Maria Moria Jonnah : www.mariamoria.nl

T-shirt-1.jpg  Goede morgenn zonder zorgenn

Steun Zorgeloos Dierenleven en koop een T-shirt in onze winkel hier!

 

Tas.jpg Goede morgenn zonder zorgenn

Steun Zorgeloos Dierenleven en koop een mooie draagtas met de afbeelding van Yiannoula in onze winkel hier!

 

 

EEN BOUWSTEENTJE SCHENKEN

We bouwen alsmaar verder en moeten ook bepaalde delen van bijvoorbeeld hokken vervangen. Hier zijn nu precies de bouwsteentjes voor.

Eén bouwsteentje is tien euro waard en als u deze tien euro doneert gaat dit in een apart potje op de bank.

Staat er eenmaal een flink bedrag dan kunnen we bepaalde delen maken of bouwen voor de dieren. Als een project afgerond is zal een nieuw potje gemaakt worden met bouwsteentjes.

Een lopende actie is voor onze kattenren. Als u één bouwsteentje doneert kopen we er golfplaten voor die maken dat we een deel van het dak waterdicht kunnen maken.

U kunt de volledige vorderingen zien op Facebook.

Heeft u geen facebook dan kunnen we u foto’s sturen via Whatsapp of via andere social media. Als u dit wilt laat het ons dan zeker even weten.

 

waakvlam2.jpgEEN WAAKVLAMMETJE SCHENKEN

 In het verleden hebben we door de bouwsteentjes 2 kachels kunnen kopen maar kachels    branden op houtpellets. We hebben namelijk geen andere verwarming.

Het is dan belangrijk dat geen enkel dier in de kou zit, maar lekker in een warme mand kan liggen.

Een waakvlammetje kopen is vijf euro. Dit zijn bijna de kosten van één volle zak houtpellets. We hebben 2 grote ruimtes die verwarmd moeten worden met elk een kachel en hebben dan ook 2 zakken per dag nodig. 

Uiteraard mag u meer waakvlammetjes doneren als u dit kunt missen voor de dieren.

De kachel staat nu op '0' waakvlammetjes en we hebben 62 waakvlammetjes nodig per maand.

 

STAND:  '25' maand Januari

STAND: ' 0 '  maand Februari

 

 

Er zijn diverse manieren hoe u  in actie kunt komen, bijvoorbeeld u kiest voor doneren en/of een ruime gift doen (met belastingvoordeel schenken/doneren/ sponsoren) dan is uw donatie altijd 100% voor de dieren of voor dat bepaalde project van uw keuze. Ook zijn er ondersteunende acties waaraan u kunt deelnemen bijvoorbeeld door zelf iets te koop te zetten op de Facebook veiling Dierenkadootjes speciaal opgezet voor de dieren in Biervliet. Natuurlijk kunt u zelf ook een actie op zetten voor de dieren. U kunt hiermee dan zelf actief in uw eigen tijd en eigen tempo en op uw manier de dieren helpen.

Tenslotte

Wij danken alle sponsoren van voorheen en alle sponsoren die ons in de toekomst gaan helpen. In 2019 kunnen we samen ook weer vele dieren helpen aan een pijnloos, zorgeloos, stressloos leven op de Zeeuwse dierenzorg boerderij in Biervliet. Omdat de stichting geen inkomsten heeft van herplaatsingen van dieren omdat het een rusthuis, een zorgboerderij is voor permanente dieren opname, dieren die hier een laatste kans krijgen, en wij geen subsidie krijgen van de overheid, is de stichting altijd afhankelijk van uw compassie en goedheid, uw giften en donaties. 

Door uw giften en donaties kunnen we tientallen dieren permanent opnemen en zijn er zeker 100den dieren geholpen door u, zoals de zwerfdieren. Het geeft ontzettend veel voldoening te weten dat deze dieren een laatste kans kregen, niet ingeslapen worden maar nog jaren met veel liefde omringd zijn en in gezondheid, geluk   hebben geleefd en velen er nog steeds zijn om te genieten van het leven. Dit is allemaal door uw trouwe steun en mededogen voor deze (gehandicapte en/of zieke) dieren.

Wij danken u en heten u welkom in het jaar 2019-2020 om de dieren te ondersteunen, maandelijks of door een eenmalige gift of donatie. Alle donaties zijn 100% donaties voor alles wat de dieren maar nodig hebben en ze te ondersteunen. Denk daarbij aan dierenartskosten, medicijnen, voedsel en dekens en warmte.

Dank u wel voor uw aandacht en het lezen van deze pagina. Voel u welkom om ook vrienden te worden op de Facebook pagina van de stichting waar dagelijks updates gedaan worden over de dieren en hoe het met ze gaat. De directe link hiervan is https://www.facebook.com/zorgeloosdierenleven

Tot ziens bij de Zeeuwse Zorgboerderij van Maria Moria