Acties

Er zijn diverse manieren hoe u  in actie kunt komen, bijvoorbeeld u kiest voor doneren en/of een ruime gift doen (met belastingvoordeel schenken/doneren/ sponsoren) dan is uw donatie altijd 100% voor de dieren of dat bepaalde project van uw keuze. Ook zijn er ondersteunende acties waaraan u kunt deelnemen bijvoorbeeld door zelf iets te koop te zetten op de Facebook veiling Dierenkadootjes speciaal opgezet voor de dieren in Biervliet. Natuurlijk kunt u zelf ook een actie op zetten voor de dieren. U kunt hiermee dan zelf actief in uw eigen tijd en eigen tempo en op uw manier de dieren helpen.

 

 

Momenteel zijn wij druk bezig met het totstandstandkomen van projecten voor onze honden- en kattenverblijven en hoe we deze moeten gaan financieren.  Uw hulp is daarbij noodzakelijk. De dieren op de zorgboerderij verdienen onze zorg. We houden u op de hoogte over onze acties.

 

Tenslotte

Wij danken alle sponsoren van voorheen en alle sponsoren die ons in de toekomst gaan helpen. In 2019 kunnen we samen ook weer vele dieren helpen aan een pijnloos, zorgeloos, stressloos leven op de Zeeuwse dierenzorg boerderij in Biervliet. Omdat de stichting geen inkomsten heeft van herplaatsingen van dieren omdat het een rusthuis, een zorgboerderij is voor permanente dieren opname, dieren die een laatste kans krijgen, en wij geen subsidie krijgen van de overheid, is de stichting altijd afhankelijk van uw compassie en goedheid, uw giften en donaties. 

Door uw giften en donaties kunnen we tientallen dieren permanent opnemen en zijn er zeker 100den dieren geholpen door u, zoals zwerfdieren. Het geeft ontzettend veel voldoening te weten dat deze dieren een laatste kans kregen, niet ingeslapen werden maar nog jaren in gezondheid, geluk en met veel liefde omringt geleefd hebben en velen er nog steeds zijn. Dit is allemaal door uw trouwe steun en mededogen voor deze (gehandicapte en of zieke) dieren.

Wij danken u en heten u welkom in het jaar 2019 om de dieren te ondersteunen maandelijks of door een eenmalige gift of donatie. Alle donaties zijn 100% donaties voor alles wat de dieren maar nodig hebben en ze te ondersteunen.

Dank u wel voor uw aandacht en het lezen van deze pagina. Voel u welkom om ook vrienden te worden op de Facebook pagina van de stichting waar dagelijks updates gedaan worden over de dieren en hoe het met ze gaat. De directe link hiervan is https://www.facebook.com/zorgeloosdierenleven

Tot ziens bij de Zeeuwse Zorgboerderij van Maria Moria