Nieuws

Crowdfunding start op 10 mei 2017

********HELP DE STICHTING BUS WEER DE WEG OP*********

De bus van Stichting Dierenleven in Biervliet staat stil.

Vorige maand hadden we 490 euro reparatiekosten aan de bus en nu op 9-5-2017 krijgen we nog meer kosten maar liefst 850 euro erbij. Zonder financiële ondersteuning kan de Stichting simpelweg niet bestaan. Daarom is alle hulp meer dan welkom! 

De Stichting Zorgeloos Dierenleven  kiest voor reparatie omdat er geen geld is voor grote aankopen. De stichting komt financieel gezien nauwelijks rond. De organisatie lijdt al jaren verlies.

In Biervliet en omgeving zorgen we ervoor dat ‘alles door kan gaan’.  Iedereen kan een beroep op ons doen wanneer dieren in nood verkeren. Het verbeteren van  dierenwelzijn is geen luxe; het is een noodzaak, omdat wij als mens en inwoner van Nederland beschaafd zijn.

Kun jij de dieren helpen, help dan nu mee en help de stichting Zorgeloos Dierenleven. Zonder bus kunnen we niet naar de dierenarts bijvoorbeeld en zoals jullie weten is dit vaak wél nodig !!! Bij de stichting wonen gehandicapte dieren die nergens anders terecht kunnen en regelmatig onderzocht worden door de dierenarts.
Een vervoermiddel is noodzaak. Biervliet  is een plattelandsgemeente. Een dierenarts is enkele dorpen verder, evenals een apotheek en de supermarkt.

Vorige maand hadden we 490 euro kosten aan de bus en nu op 9-5-2017 krijgen we nog meer kosten erbij maar liefst 850 euro.

Van de 1340 euro hebben we al 293 euro bij elkaar. Help ons mee en steun hiermee de dieren. Elk dier telt ! Je kunt een donatie doen voor de stichtingsbus via de doneerknop op deze website van  ZorgeloosDierenleven.nl  of stort rechtstreeks op NL08INGB 000 5876621 ovv "Stichting bus de weg weer op" ! Stichting zorgeloos dierenleven.

UPDATE (23-6) over de stichting bus: Op dit moment staat hij bij de garage en hebben we een versnellingsbak op de kop weten te tikken, we weten nu nog even niet wat de rekening wordt maar we kunnen zeker rekenen op een paar honderd euro. Moeten koppelingsplaten in, werkuren...enfin.. Het wordt een dikke rekening maarrrrr dan zijn we ook van al het schakel probleem af, want een bus die niet schakelt daar kan je niet mee rijden...
Wil je ons ook de weg weer op helpen en de stichting bus weer laten rijden? Help dan mee voor de diertjes, dan kunnen we weer naar de dierenarts of voer halen en dieren in nood willekeurig een kans geven.
Helpen? ga naar DONEERknop: busreparatie.

Bedankt aan iedereen die al een kleine donatie heeft gedaan voor de dieren en die zo ervoor zorgt dat we weer de weg op kunnen. Super dank.

 Bus SZD.jpg


Recycling

Iedereen kan gratis spulletjes (hetzij kleding, huishoudelijk voorwerpen, e.d.) afgeven of opsturen en deze worden dan op de FB veilingsite van Maria geplaatst. 100% van de opbrengst gaat naar de stichting. Waar diertjes kunnen wonen en leven omdat ze mishandeld zijn geweest, invalide zijn of extra zorg nodig hebben en nergens anders meer terecht kunnen.

Voor dagelijkse updates, foto's en filmpjes ga je naar Facebook: Maria Moria Jonnah

Jouw spullen krijgen een nieuw leven, een gerecycled leven. Als het aan ons ligt krijgen de kleinste dingetjes een nieuw leven ten behoeve van de dieren bij stichting zorgeloos dierenleven. Heb jij spullen voor de stichting stuur ze dan op naar het volgend adres: 

Driewegenweg 13, 4521GV te Biervliet

of bel met 0646404548