Nieuws

Crowdfunding start op 10 mei 2017

********HELP DE STICHTING BUS WEER DE WEG OP*********

UPDATE: 30 augustus

Ik kijk vanuit het keukenraam en zie een vertrouwd beeld op mijn netvlies. De bus is er weer en dat na 3 maanden en ik kan weer zoveel mooie dingen doen voor de dieren. Ik voel een sprankje geluk, mijn hart maakte even een sprongetje.....

Dank je wel lieve dierenvrienden die dit mogelijk hebben gemaakt voor de dieren in nood, voor de dieren die hier wonen, voor alle dieren die nog komen en mij, ons verlaten. We zijn weer mobiel voor ze. DANK!!! DANK!!! DANK!!!

Weltrustennn en héérlijk rustennn !!!
Recycling

Iedereen kan gratis spulletjes (hetzij kleding, huishoudelijk voorwerpen, e.d.) afgeven of opsturen en deze worden dan op de FB veilingsite van Maria geplaatst. 100% van de opbrengst gaat naar de stichting. Waar diertjes kunnen wonen en zorgeloos leven omdat ze er recht op hebben, nadat ze of mishandeld zijn geweest, of invalide zijn of extra zorg nodig hebben en nergens anders meer terecht kunnen.

Voor dagelijkse updates, foto's en filmpjes ga je naar Facebook: Maria Moria Jonnah

Jouw spullen krijgen een nieuw leven, een gerecycled leven. Als het aan ons ligt krijgen de kleinste dingetjes een nieuw leven ten behoeve van de dieren bij stichting zorgeloos dierenleven. Heb jij spullen voor de stichting stuur ze dan op naar het volgend adres: 

Driewegenweg 13, 4521GV te Biervliet

of bel met 0646404548


Wil je samen met vrienden een zinvolle besteding van je vrije tijd, kom dan naar Biervliet met z'n allen en geniet van alle dieren om je heen.

Bericht van Hans van Uden: een zomerdag in Biervliet

vUden2.jpg      19424012_1368834896487200_7734367034964943169_n.jpg

 

Sanne en haar vader.jpg21 augustus. Gisteren een geweldige dag gehad met Sanne van Gruijthuijsen en
 Henk van Gruijthuijsen. Ze hebben echt de handen uit de mouwen gestoken!!!. 
Sanne had de wekelijkse GROTE schoonmaak op zich genomen van de kattenren
op het erf en werd spontaan verliefd op het fragiele poesje Pukita. Henk heeft menig druppeltjes zweet verloren bij het sjouwen van de vele zakken kippenvoer en vulde de tonnen tot de nok toe vol. Ook werd er heel wat afgeknuffeld met de hondjes en die
waren maar wat dankbaar. Af en toe stootte een rolstoelhondje Hebe en Rex tegen de tafel en werd er met balletjes gegooid naar bijna blinde Daisy en zwarte Toekie. Ze vonden het geweldig leuke de dieren. 
Na het boterhammetje eten gingen Sanne en Henk onvermoeibaar verder.
Sanne had ook een inzameling gedaan en met een volle auto zijn ze naar mij toe gereden. Hele mooie dekens, speeltjes, benches, een tuinslang met haspel en bergen met goed kwaliteitsvoer en veel meer.... Het was een feestje om de auto uit te laden. Sanne had de actie in haar eentje opgezet en met succes. Veel mensen wilden haar en de dieren helpen.
Sanne en Henk jullie zijn echt zulke lieverds en altijd van harte welkom als jullie willen komen.
Heel veel liefs van alle dieren hier en van mij.
Dierenknuffel voor jullie toppertjes!!! Maria

Stichting Zorgeloos Dierenleven.