Dieren

Over Maria en haar dieren

Goldy.jpg

Samen sterk voor de dieren, altijd !

Het dieren rusthuis in Biervliet bij Maria !

Maria woont en leeft met haar dieren in Biervliet. In haar eentje
zorgt zij voor alle dieren die bij haar hun (oude) dagen doorbrengen.
De honden en katten wonen in haar huiskamer en zij is fulltime
bezig met de verzorging van de dieren, waarvan sommige gehandicapt, ziek, doof of blind zijn. 

Prive tijd heeft ze niet. Al haar werkzaamheden staan ten dienste van de honden, katten, kippen en eenden. Gelukkig is er een klein groepje vrijwilligers die haar zo nu en dan helpen met allerlei klusjes. Hulp is onmisbaar.

De dokterskosten met onze dieren blijven maar oplopen. Help en doneer om de gezondheid van onze dieren te garanderen nu en in de toekomst! Uw hulp en steun is van levensbelang voor de dieren.

Hieronder kunt u met enkele van haar dieren kennismaken.

 

Volg haar dagelijks op Facebook Maria Moria Jonnah

Like de  Facebook pagina Zorgeloos Dierenleven

Geniet ook van de fotos van Zorgeloos Dierenleven op Instagram en Twitter.

 

WILT U MEEHELPEN DE DIEREN TE ONDERSTEUNEN? DAT IS MOGELIJK.
Met uw donatie HELPT U DIRECT 100% DE DIEREN. 

Druk op de groene DONEER knop en maak een keuze uit de opties. 

Alvast bedankt voor alle goede zorgen en voor uw compassie naar de dieren toe,
ze verdienen het een eigen plekje te hebben, waar ze weten dat zij gewenst en 
geliefd zijn ondanks hun fysieke of andere problemen.
Nogmaals dank u.


 

HONDEN

 Floyd

Floyd.jpg

Floyd is een Amerikaans naakthondje. Hij heeft nergens haar behalve een paar kleine pijltjes als snorharen. Hij is vrolijk en zeer actief maar slaapt altijd onder de dekens en op koude dagen draagt hij een jasje.  Hij is een klein warmte monstertje.

De eerste eigenaren deden hem weg toen hij nog een pupje was. Hij werd gekocht door een broodfokster. Maar met Floyd kon zij niet fokken en hij werd juist nu de under dog en de andere 2 roedels die er woonden vielen hem steeds aan.
Na jarenlang ongelukkig te zijn geweest kwam Floyd hier en kon zichzelf zijn. Floyd heeft hier eindelijk rust. Hij kwam met een flink gat in zijn hoofd door een aanval van andere hondjes dus dat hebben we eerst verzorgd. Het was hartje winter en Floyd kende tot dan geen warm mandje en had geen jasjes of schoentjes. Hij bleek geen gezond hondje maar ondanks alles was hij vrolijk en heel lief, ook voor de andere dieren hier. Floyd is zeer aanhankelijk en zit het liefst op schoot, hij knuffelt graag en zit graag onder je trui. We noemen hem ook wel “kangaroe kind”, want soms loopt Maria (met hem onder haar trui) terwijl ze haar werkzaamheden doet.
‘s Nachts mag Floyd altijd op bed slapen en hij zoekt het warmste plekje op wat er is, juist …onder de dekens. Soms moet hij ‘s nachts plassen en dan moet hij even naar buiten. Hij kan niet meer zo goed zijn plasjes ophouden en probeert het altijd buiten te doen. Buiten zijn vindt Floyd heel erg leuk en tijdens de dagelijkse wandeling loopt hij gezellig mee maar wil ook nog wel eens gedragen worden. Hij is heel sociaal en is graag bij je.

Maar Floyd bleek te lijden aan EPI (Exocriene Pancreas Insufficiëntie). Hij heeft ook suikerziekte en als gevolg daarvan is hij zeer slechtziend. Maar horen en ruiken kan hij heel goed. Voor zijn suikerziekte krijgt hij insuline. Daarnaast heeft hij wel speciale voeding nodig.
Met (dure) medicijnen kunnen we hem gelukkig helpen en heeft hij goede kwaliteit van leven. Net zoals bij mensen met suikerziekte heeft Floyd twee maal daags insuline nodig. Voor zijn EPI krijgt hij Pancreas poeder, speciale brokken en speciaal blikvoer. Hij krijgt op vaste tijden eenzelfde hoeveelheid.  Floyd krijgt daarnaast speciale pancreas worsten (diepvries worsten die pancreas bevatten). Voor Floyd zelf is er niets aan de hand, voor hem is alles normaal. Hij is niet bang van insuline spuitjes, hij is het al helemaal gewend. Om Floyd te geven wat hij nodig heeft zijn uw donaties van levensbelang.

Floyd is een kanjer eersteklas met heel veel levenslust en het is fijn hem zo gelukkig te zien, speels en vrolijk en van Floyd krijg je ook veel kroeltjes maar hij vindt het ook fijn om die te ontvangen, zelfs van mensen die hij niet zo goed kent. Hij springt dan graag op je schoot voor gezelligheid.

Wil je Floyd het naakthondje helpen met het kopen van zijn medicijnen en eten en extra’s zoals de pancreas worsten?, dan kan dat. Stuur een e-mail naar Stichting Zorgeloos Dierenleven op info@zorgeloosdierenleven.nl of druk op de donatie knop op deze website en maak direct je keuze uit een bedrag en klik dan op maandelijks doneren. Een extra e-mailtje sturen mag altijd, zo kunnen we je op de hoogte houden van je donatie.

Als je Floyd op afstand geadopteerd hebt, krijg je speciale foto’s toegestuurd. Op Facebook wordt je dan getagged bij je adoptie dier, Floyd het naakthondje. Pootjes van Floyd  !

Bekijk een video van hem hier.

 

 

 

KATTEN

 Sky

Sky-3.jpg

Sky is een van onze lieve dove poezen.

Www.zorgeloosdierenleven.nl 
Adoptie op afstand voor Sky.?..

NL08INGB0005876621 ovv Sky dove poes

 

Video van onze  'aanrecht'poezen

Andere dieren

1923800_971192359584791_3963458330510050611_n.jpg

KNORRETJE ons hangbuikzwijntje woont al jaren bij ons. Het is avontuurlijk beestje dat in het verleden gepresteerd heeft weg te lopen. Hij woelt de aarde om en soms gaat dat ten koste van de moestuin of de ramen van de groentekas. Knorretje is dol op wortels en appels.

7 juli

Dit varkentje moet nodig gewassen worden hahaha. Hij is allemaal boevenstreken aan het uithalen. Nu heeft hij de terras verwarmer weer een zwieper gegeven en die is nu zo krom als een hoepel...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIPPEN en Duiven in Biervliet

Bekijk onze videos op YouTube en abonneer je op ons kanaal 'Zorgeloos Dierenleven'